Haptotherapie Heuvelrug

Arnhemsebovenweg 285 - 3971 MH Driebergen-Rijsenburg

CORONAVIRUS

Corona update 26 maart 2020 

Beste Cliënten, 

De nieuwe maatregelen om het Coronavirus in te dammen zorgen ervoor dat face to face afspraken in onze praktijken op dit moment in principe niet mogelijk zijn. We continueren onze zorg zo goed mogelijk door gebruik te maken van beeldbellen of telefonische consulten.

Wanneer uw persoonlijke situatie daartoe aanleiding geeft, wordt er in overleg gekeken naar andere oplossingen.

We doen ons uiterste best om zo nabij mogelijk te blijven, juist in deze ingewikkelde tijd die een beroep doet op ieders aanpassingsvermogen, draagkracht en veerkracht.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen opdat we samen kunnen zoeken naar de best mogelijke oplossingen.

We blijven in de buurt, 

Met veel warme groeten,

Joyce en Helga

DSC01599_1    voeten_Wijk_007_2

Je lichaam is een goede vriend die vertelt hoe het met je gaat. Je gevoelsleven en je lijf is een heel belangrijk aspect van menszijn. Haptotherapie helpt om de signalen van je lichaam te (h)erkennen en meer balans te vinden tussen denken en voelen.

Wetenschappelijk onderzoek haptotherapie en chronische pijn

Vanuit onze vestiging doen wij mee aan een wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van haptotherapie bij chronische pijn. Hierbij is het hoofdoel van de therapie: Het verbeteren van de kwaliteit van leven van een cliënt met chronische pijn, te bereiken door het vergroten van het lichaamsbewustzijn, en door het verbeteren van het gevoel van controle over de pijn en de gevolgen voor het dagelijks leven. Ben je hierin geïnteresseerd, neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden Routebeschrijving